BL-formában a Vidi! Kiütéses győzelem a Sóstói stadionban!

Székesfehérvár - A labdarúgó NB I-es bajnokság vasárnapi mérkőzésén a Videoton hazai pályán kiütötte a bajnok Debrecent.

feol.hu

Ahogy előzetesen azt sokan megfogalmazták az ősz mérkőzését rendezték  a Sóstói Stadionban, ahol az éllovas Videoton FC a BL-résztvevő DVSC-t fogadta.

Videoton FC - DVSC - 3-0


Megérdemelten győzött a Vidi
Fotó: Fási László

Mezey György, a Videoton FC vezető-edzője: - Iszonyúteher alatt áll a Debrecen, ezért mondtam a mérkőzés előtt: ha mentálisan erősek leszünk, akkor nyerhetünk. A Loki győzelemre játszott, de jó néhány játékosom átlag feletti teljesítményt nyújtott. Köszönjük a szurkolóknak a hangos segítséget.

Herczeg András, a Debreceni VSC klubmenedzsere: - Az első félidő  a kispadról kiegyenlítettnek  tűnt, igaz, ránk nem jellemző módon nagyon pontatlanok voltunk, és kevés helyzetet alakítottunk ki. A második félidőben a Videoton  fölénk nőtt, gratulálok a székesfehérváriaknak, megérdemelten nyertek.   

Videoton FCDVSC 3-0 (0-0)

Sóstói Stadion, 4500 néző. Vezette: Solymosi (Takács, Iványi).
Videoton FC: Sebők 6  Andics 8, Lipták 8, Horváth 7, Varga R. 6  Farkas 7  Szakály D. 7, Elek 7  Nagy 7, Sitku 7, Alves 7. Vezetőedző: Mezey György.
 Debreceni VSC: Polekszics 5  Bodnár L. 6, Szélesi 6, Fodor M., 5 Leandro 5  Czvitkovics 5-2=3, Kiss 5, Varga J. 6, Szakály P. 5  Coulibaly 5, Rudolf 6. Klubmenedzser: Herczeg András.
 Csere: Szakály D. helyett Polonkai (64. perc), illetve Szakály P. helyett Laczkó (59. perc), Coulibaly helyett Rezes (66. perc), Kiss helyett Dombi (71. perc).
Sárga lap: Czvitkovics
 Piros lap: Czvitkovics a 78. percben.
 Szögletarány: 6:6 (4:3).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!