Betörés Ercsiben - a lottónyertes házát rabolták ki?

FMH - Még fel sem vették a pénzt a budaörsi lottónyertes rendőrök, az egyik bulvárlap cikke szerint máris betörtek egyikük otthonába. Nem hivatalos információink szerint valóban több helyen volt betörés a napokban, de egyik kárvallott sem kedvezményezettje a legutóbbi nagy lottónyereménynek.

feol.hu

A lottónyertesek között állítólag egy tiszt és három zászlós található, a többiek tiszthelyettesek, az egyik rendőr Ercsiben lakik. A lap információi szerint hozzá törtek be, de a keresett milliókat nem találhatták, hiszen azt még fel sem vették a nyertesek, így a tettesek jobb híján műszaki cikkeket vittek magukkal. Németh-Kész Mónika Fejér megyei rendőrszóvivő megerősítette, hogy tudomása van az Ercsiben történt betörésről, de személyiségi jogok miatt arról nem adhatott felvilágosítást, hogy mindez az egyik lottónyertes rendőrnél történt-e vagy sem. 
 A városban valóban több helyen volt betörés a napokban, de a nem hivatalos információk szerint egyik kárvallott sem kedvezményezettje a legutóbbi nagy lottónyereménynek.

(forrás: borsonline.hu)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!