Balhé a FC Fehérvár meccse előtt

Szombathely - A vasnepe.hu értesülése szerint részeg fehérvári szurkolók verekedést provokáltak a Rohonci úti stadion főbejáratánál a kedd esti Haladás-Fehérvár NB I-es focimeccs előtt.

feol.hu

Helyszínen tartózkodó kollégáink pár perccel fél hét után arról számoltak be, hogy a Rohonci úti stadion főbejáratánál a belépésre várakozó hazai drukkerekre támadt részeg fehérvári szurkolók egy csoportja - írja a portál. Az eset azért is érthetetlen, mert a vendégdrukkerek nem is lehettek volna a főkapunál, számukra ugyanis mindenkor a Bartók Béla körút felöli szektor van kijelölve. Rendszerint ide érkeznek, és innen indulnak vissza, ha minden jól megy, nem is találkozhatnak a zöld-fehér hívekkel. A tucatnyi rendőr is itt várakozott...

Ehhez képest rossz helyen tette le őket a buszuk - éppen a bejutásra váró békés hazai drukkerek kellős közepén. Kollégáink azt tapasztalták, hogy a részeg fehérváriak nekimentek az ott lévőknek, ekkor egyetlen rendőrt sem láttak munkatársaink a helyszínen. Tizenéves szombathelyi szurkolókat ütöttek, több kissráctól is elvették a Haladás sálját. Közben a jegyszedők - akik nem hagyhatták el a helyszínt - értesítették a biztonságiakat. A buszsofőr azt mondta portálunknak, a szurkolók követelték, hogy itt álljon meg. 

A meccs előtt történtekről itt olvashatnak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!