Az idén is átadják az Esély-díjat a Szeta ünnepi programján

Székesfehérvár - Húsz éve dolgozik a városban a Szegényeket Támogató Alapítvány. Szeptember 28-án tanévnyitót tartanak.

Kovalcsik Katalin

A Szabadművelődés Házában    18 órakor kezdődik a Gyermekvédelmi klub tanévnyitó programja, amelyre   a szervezők várják az adományozókat, a kollégáikat és minden érdeklődőt.  Az alapítvány önkéntesei  dolgoznak iskolákban, óvodákban, a hajléktalanokért, a szociális intézményekben élőkért. Az Esély-díjat évente egyszer annak adják át, aki a legtöbbet tette az időben a   karítatív munkában.  A gyermekvédelmi   klub  tanévnyitóján  Kincses Zsolt Dávid, a városi önkormányzat irodavezetője Aktualitások az óvodai, iskolai gyermekvédelemről tart előadást.  Az őszi, nyertes pályázatokról,  a tanszersegélyről, a prevenciós foglalkozásokról a Szeta elnöke,  Nagy Györgyné  tájékoztatja a jelenlévőket.
 A nyári tábori élménybeszámolót  Varga Magdolna táborvezető tartja, a képek is beszélnek majd az átélt szép és programdús napokról.  A találozó további részében a szociális háló  többi tagjával együtt  igénybe vehető lehetőségekről is szó lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!