Az év rendőreit ünneplik

Székesfehérvár - A rendőrség napja alkalmából díszünnepséget tartottak a megyei főkapitányságon. Dícséreteket, jutalmakat adtak át, valamint az Év rendőre címeket is.

Kovalcsik Katalin

A rendőrség napja alkalmából többek munkáját ismeték el a  főkapitányságon, valamint többeket elő is léptettek.  A  városi önkormányzatok  testületei, Székesfehérvár   kivételével már döntöttek a  cím odaítéléséről. Bicskén  Halász Péter zászlós, járőr, Móron Berze Attila zászlós helyszínelő, balesetvizsgáló, Sárbogárdon Bakiné Örkényi Virág őrnagy, igazgatásrendészeti főelőadó,  Gárdonyban Unger András  főtörzsőrmester,  körzeti  megbízott, Dunaújvárosban Szeri István  százados  és Müller Klára főtörzsőrmester,  nyomozó vehette át városának képviselőjétől a címet.
 A megyei közgyűlés elismeréseit Pleizer Lajos  alelnök adta át. Zászlós Tibor, a mezőfalvi mezőgazdasági társaság vezérigazgatója évente elismerésben részesíti a szakterületén kiváló munkát végző rendőröket. Az idén  gratulált Spiz Gergely  és Tóth Pál főtörzsőrmestereknek (Dunaújváros), Sepsi Zsolt  zászlósnak (Sárkeresztúr), valamint Juhász Gábor   törzsőrmesternek (Cece).   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!