Autóbaleset szemtanúit keresik

FMH - Egy Hantosnál, előzési kísérlet közben történt baleset szemtanúit keresi a rendőrség.

feol.hu

Hantos külterületén, a 6228-as számú út 26+800 km szelvényében könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt október 25-én, 07 óra 25 perckor. A baleset körülményeinek tisztázásához szemtanúk jelentkezését várja az eljárást lefolytató Sárbogárdi Rendőrkapitányság.

A megadott helyen és időben Mezőfalva irányából Sárosd irányába haladt egy Opel Astra, amikor a vele szemben közlekedő ismeretlen rendszámú és típusú kistehergépkocsi vezetője az előtte haladó gépjármű előzésébe kezdett, amit nem tudott befejezni, így visszatért az előtte haladó jármű mögé.
A kisteherautó előzési szándékát észlelve az Opel vezetője az ütközés elkerülése érdekében gépjárművét jobbra irányította, de megcsúszott, elvesztette uralmát járműve felett, és az előzést megkezdő gépjármű mögött két autóval, a menetiránya szerinti baloldalon szabályosan közlekedő Opel Astra típusú gépjárműnek ütközött.

Az előzni szándékozó, ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú jármű, valamint a Mezőfalva felől közlekedő Opel nem ütközött egymással.

A tehergépkocsi a helyszínen nem állt meg, továbbment Sárosd irányába, fehér platóval és szürke ponyvával volt felszerelve.

A rendőrség kéri mindazok jelentkezését, akik a megadott időpontban a baleset helyszínén, vagy annak közelében jártak, és a balesettel kapcsolatban információval rendelkeznek.

Jelentkezni lehet, a Sárbogárdi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi és Közlekedésrendészeti Osztályán a 25/460-116, 25/460-046-os telefonszámokon, vagy a 107-es és a 112-es segélyhívók bármelyikén – tette közzé Németh-Kész Mónika megyei rendőrségi szóvivő a felhívást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!