Asztallábbal ütött egy hajléktalan egy férfit - bántalmazások megyeszerte

Fejér megye - Egy nő szomszédjával került összetűzésbe, az eset tettlegességig fajult. Egy másik nőt férje bántalmazott, egy férfit pedig egy hajléktalan vert meg. A rendőrség egy ügyben szemtanúk segítségét is kéri, szintén bántalmazás miatt.

feol.hu

Szomszédja ellen tett bejelentést pénteken éjszaka a rendőrségre egy 53 éves fehérvári asszony a Kelemen Béla utca egyik lakásából. A nő az ügyeletesnek elmondta, hogy a szomszéddal szóváltásba keveredtek egymással a lépcsőházban, majd a férfi berúgta a bejárati ajtaját, és tettleg bántalmazta. A nő könnyű sérülést szenvedett, az ügyben garázdaság miatt indult büntetőeljárás a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon - olvasható a hétfői rendőrségi krónikában.

A fenti bejelentéssel szinte egy időben telefonált be a rendőrségre egy 64 éves fehérvári férfi is, aki elmondta: pénteken este hat óra körül Székesfehérváron, a Móri úton tettleg bántalmazta egy 48 éve hajléktalan férfi úgy, hogy több alkalommal ököllel arcon ütötte, illetőleg egy asztallábbal többször fejbe vágta, miközben azt kiabálta, hogy adja elő 20 000 forintját. A bántalmazás során a sértett nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.
Az ügyben önbíráskodás miatt indult büntetőeljárás a megyeszékhelyi rendőrkapitányságon.

Lepsényben, a Rákóczi utca egyik lakásából tett bejelentést vasárnap kora délután egy asszony, hogy férje közös lakásukban bántalmazta - a nő itt is könnyen sérült. A férfit a polgárdi járőrök a bejelentést követően előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol ideiglenes távoltartó határozatot hoztak vele szemben. A büntetőeljárás folyamatban van.

Garázdaság és könnyű testi sértés elkövetése miatt indult büntetőeljárás egy kislángi férfi ellen, aki Kislángon, a Fő utcán tettleg bántalmazott egy férfit, aki könnyű sérülést szenvedett. Az elkövetőt a polgárdi rendőrök előállították a Polgárdi Rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

Székesfehérváron pedig a Vörösmarty téren lévő szórakozóhely parkolójában történt vasárnap este fél hat körül egy bántalmazás, melynek során két férfi súlyosan megsérült. Az ügyben a Székesfehérvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán indult büntetőeljárás. A történtek teljes körű tisztázása érdekében a nyomozók kérik, hogy aki a bűncselekmény idején a környéken tartózkodott, és látta, hogy mi történt, az jelentkezzen a 22/541-600-as telefonszámon, vagy hívja a 107-es és a 112-es segélyhívók bármelyikét - közölte Németh-Kész Mónika megyei rendőrségi szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!