Áruházban italozott, nem fizetett, majd ajtót tört be egy férfi

FMH - Hívatlan látogatóra ébredtek éjjel egy Móri úti házban, amelynek ajtaját betörte egy férfi, akiről kiderült: korábban egy áruházban nem fizetett az ott elfogyasztott sörért. Miután jegyzőkönyvet vettek fel az esetről, a férfi kocsiba ült és elhajtott...

feol.hu

Éjszaka fél egykor telefonált be a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Központi Ügyeletére egy férfi a fehérvári Móri útról, hogy üvegcsörömpölésre és veszekedésre ébredt. Kiderült, hogy valaki szándékosan kitörte a bejárati ajtajuk üvegét – tájékoztatott Németh-Kész Mónika, megyei rendőrségi szóvivő.

A járőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol a ház előtt egy Renault Thaliában ülve egy férfit találtak, akinek erősen vérzett a keze. A 22 éves várpalotai férfihez a rendőrök mentőt hívtak, akik beszállították a kórházba. Később kiderült, a férfi napközben elfogyasztott egy üveg sört az egyik fehérvári nagyáruházban, majd fizetés nélkül akart távozni, de  a biztonsági őrök feltartóztatták, és jegyzőkönyvet vettek fel a lopásról. A férfi ezt követően beült gépkocsijába, és elhajtott.

A férfitől vért vettek, az ügyeletes orvos a klinikai tünetek alapján közepesen ittasnak minősítette. A fehérvári nyomozók a kórházi ellátását követően garázdaság elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd a bolti lopás elkövetése miatt szabálysértési őrizetbe vették – tudtuk meg a szóvivőtől.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!