Araszolnak az autók az M7-esen (frissítve 18.45)

FMH - Baleset történt az M7-es autópálya Budapest felé tartó oldalán, az 53-as kilométer környékén, Pákozdnál vasárnap délután. Torlódás egyrészt emiatt, másrészt a Budapest felé irányuló nagy forgalom miatt alakult ki.

feol.hu

18.45

A Balatonról és külföldről hazatérők miatt hosszú kocsisor alakult ki az autópálya Budapest felé tartó oldalán. Kápolnásnyék és a martonvásári felüljáró között csak araszolnak a járművek.
A Balaton felé tartó oldalon zavartalan a közlekedés.

Délután egy pótkocsis teherautó borult fel a belső sávban, de a pótkocsi a külsőt foglalja el. Személyi sérülés nem történt - tudta meg munkatársunk. A helyszínen nagy torlódásra kell számítani.  

Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője úgy tájékoztatott, hogy a helyszínelés, műszaki mentés idején csak a középső sáv volt járható, és Székesfehérvár két pontján is a 7-es főút felé irányították az autósokat.
    
A roncsok délután öt óra előtt már csak a leállósávot foglalják el, ám a vasárnap délutáni csúcsforgalom miatt továbbra is jelentős a torlódás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!