Aranyalmás sportolóink: André Alves, Szabó Krisztián és a Videoton FC

FMH - Véget ért a több mint egy hónapig tartó sportjátékunk, és önök, az olvasók döntöttek. Arról, hogy a szakemberek által jelölt, kategóriánkénti 3-3 sportolóból kik voltak a legjobbak.

Silye Sándor

 

A december végén megkérdezett szakemberek csoportja 2010 legjobb felnőttsportolójának  Ladányi Balázs jégkorongozót (Sapa Fehérvár AV19), André Alves  labdarúgót (Videoton FC), Gyenesei Leila öttusázót (Alba Volán SC), az utánpótláskorú sportolók közül Kovács Sarolta öttusázót (Alba Volán SC), Szabó Krisztián sakkozót, Demeter Bence öttusázót (Alba Volán SC),  a megye csapatai mezőnyéből a Videoton FC labdarúgó-, a Sapa Fehérvár AV19 jégkorong- és a MÁV Előre SC Pro Patria Electronics röplabdacsapatát jelölték a legjobbaknak.

 

 

Az önök e-mailen és levélben érkezett szavazatai alapján dőlt el, hogy kik kapják  lapunk díját, az Aranyalma elismerést. Nem minden kategóriában voksoltak egyformán, meglepetésre  az utánpótláskorú sportolók versenyét érezték a leginkább szívügyüknek, rájuk érkezett a legtöbb szavazat. A legnagyobb különbség a csapatok és a felnőttsportolók között volt (29-29 százalék), de a legtöbb szavazatot a csapatverseny győztese kapta (62 százalék).

 


Íme a végeredmény, felnőttsportolók: Aranyalma-díjas André Alves - 57 százalék, 2. Ladányi Balázs (28), 3. Gyenesei Leila (15).
Utánpótláskorú sportolók, Aranyalma-díjas: Szabó Krisztián - 48 százalék, 2. Kovács Sarolta (39), 3. Demeter Bence (13).
Csapatok, Aranyalma-díjas: Videoton FC - 62 százalék, 2. Sapa Fehérvár AV19 (33), 3. MÁV Előre  Pro Patria (5). 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!