Advent negyedik vasárnapján

Ahogy haladok a kastély irányába a katolikus templom oldalánál, látom, hogy már elkészítették a betlehemet, és a falu központjában a nagy adventi koszorún már a négy gyertya világít, ünnepi díszben a faluközpont.

Siki Szabolcs

Több éve megszokott dolog, hogy ezt a vasárnapot a kastélyban ünnepeljük. Most a helyi Sün Balázs óvoda nagycsoportosai "aranyozták" az aranyvasárnapot,  karácsonyi dalokkal, kedves műsorukkal lepték meg a jelenlevőket. A műsorhoz az óvónénik kórusa is csatlakozott néhány dallal, és Pátkai Anna vendég énekes is színesítette a műsorával a karácsonyváró ünnepet. Az előadások végeztével Siligáné Soós Rozália óvodavezető -  egy kis ovissal karöltve - meggyújtotta a negyedik gyertyát az adventi koszorún. A kastély nagyszalonja kicsinek bizonyult, hiszen sokan eljöttek ismét, hogy megnézzék a műsort, és egy kicsit közösségben is legyenek, hiszen ezeknek a rendezvényeknek közösségépítő szerepük is van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!