Adományosztás, kiállítás, bormustra a civil szervezetek menüjében

Székesfehérvár - A fehérvári civil szervezetek képviselői sajtóreggeli keretében ismertették csütörtökön novemberi, decemberi programjaikat a Vörösmarty Színházban.

feol.hu

A novemberi civil étlap programjai között szerepel az Ifjúság a Jövő Családjaiért Kulturális Közhasznú Egyesület adományosztása, a civil szervezet jótékonysággal tölti a novemberi hónapot. Segítség érkezett az ország egész területéről és külföldről is, többek között Luxemburgból várnak adományokat.
A Bocs Alapítvány fennállásának 18. születésnapját ünnepli idén decemberben. A civil szervezet újabb kiállítást szervez, amelynek témája a harmadik világbeli nők sorsa. Az alapítvány több programot szervez a globalizáció és a környezetvédelem témakörökben is. A Noé-Hegyi Szent István Borlovagrend a novemberi Szent Márton-napi bormustrára készül. Hagyományosan ekkor tartják az új borok kóstolóját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!