A Vidi egy góllal nyert a felkészülési meccsen

FMH - A Dinamo Zágráb fiókcsapatával, a szintén horvát I. osztályú Lokomotív Zágrábbal játszott pénteken edzőmérkőzést a Videoton FC. A találkozó hazai győzelemmel zárult.

Matók János

Videoton FC-Lokomotív Zágráb 2-1 (1-0), 200 néző. Vezette: Fehér (Kovács, Viszokai).
Videoton FC: Tujvel - Milanovics, Lipták (Radovics), Horváth, Varga (Andics) - Demjén (Nagy), Farkas (Polonkai), Elek (Lázár) - Szakály (Dvéri) - Sitku (Purovics), Alves. Vezetőedző:Mezey György.
Lokomotív Zágráb: Videkovics - Vrsaljko, Bagarics (Cerovec), Paljics, Herceg (Jelics) - Peko, Sopics (Bajto), Miles, Martinac - Bale (Pandza), Havoics. Vezetőedző: Roj Ferencina.
Leszakadt az ég, ömlött az eső amikor elkezdődött a találkozó, de már az első percben Horváth fejesét hárította bravúrral Videkovics. Ám nagyon vízes volt a gyep, és a körülmények a játék rovására mentek, de látszott, hogy azért jobb csapat a Vidi. A 30.percben aztán egy szép akció végén Alves 10 méterről be is talált, 1-0. A túloldalon viszont Tujvelnek kellett hárítania: Bale 6 méteres lövését a kapufára ütötte. Fel is jött a Lokomotív, de az eredmény már nem változott. A szünet után egy újabb Tujvel parádét láthattunk Havoics lövésénél, de az 50. percben Jelics közeli lövését már nem foghatta, 1-1. Kiegyenlített volt a játék, de sokszor tapsoltak a nézők, akik minden szépért hálásak voltak. Hiszen újból a Vidi dominált a pályán. A 80. percben egy kapufáról kipattanó labdát Horváth be is vágott a léc alá, 2-1. Helyzetek még akadtak, de az eredmény már nem változott. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!