A Videoton döntetlent játszott a Fradi otthonában

Budapest - A Videoton FC pénteken döntetlent játszott a Fradival a labdarúgó Soproni Liga 9. fordulójában.

feol.hu

Ferencváros-Videoton FC 2-2

A találkozón a hazai fanatikusok több petárdát is pályára dobtak, továbbá Ferenczi találatát követően görögtüzet gyújtottak. A zöld-fehér drukkerek a második félidőben több alkalommal is hangosan követelték Bobby Davison vezetőedző leváltását a "Bobby, go home" rigmussal, azaz "Bobby, menj haza".

Az első játékrészben a vendégek akarata érvényesült, többet birtokolták a labdát és veszélyesebb támadásokat vezettek. A vezető góljuk után sem változott a játék képe. A folytatásban a Videoton kontrákra rendezkedett be, s így is sikerült növelnie az előnyét. Ezt követően a fehérváriak szinte teljesen átengedték a területet a hazaiaknak, ennek következményeként pedig a Ferencváros több helyzetet is kidolgozott, s a hajrában kiegyenlített.



Üllői úti stadion, 8000 néző. Vezette: Bede Ferenc (Butkai, Vígh).
Ferencváros: Haber  Joaquin, Wolfe, Balog, Alcantara  Rósa, Lipcsei, Ashmore (Mamic, 56.), Morrison, Abdi (Fitos, 83.), Ferenczi. Vezetőedző: Bobby Davison.
Videoton FC: Sebők  Lázár, Lipták, Horváth, Andics  Szakály (Elek, a szünetben), Farkas, Polonkai  Nagy, Sitku (Purovic, 77.), Alves. Vezetőedző: Mezey György.



A fehérvári szurkolók megérkeztek a stadionba
Fotó: MTI


Küzdelem a labdáért

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!