A város vezetője az elnök

Székesfehérvár-Kisfalud - Elnököt, ügyvezetőt és elnökséget választott csütörtöki közgyűlésén a Székesfehérvár Jövőjéért Egyesület.

S. Töttő Rita

Közgyűlést tartott a Székesfehérvár Jövőjéért Egyesület csütörtök este az Aranybulla Zrt. különtermében. Számos fehérvári kis- és nagyvállalkozó tagja az egyesületnek.
-  A név kötelez - mondta Cser-Palkovics András, a város polgármestere a közgyűlés utáni sajtótájékoztatón, ahol kiderült: őt választották meg  az egyesület elnökének.  - A cél a város fenntartható fejlődése - tette hozzá. A szervezet, az új elnök szerint a jövőben akár a város fejlődésének motorja is lehet, főleg akkor, ha a belső kommunikáció jól működik.  
 Sipos Imre, a Teleki Blanka Gimnázium igazgatója pedig az ügyvezető alelnök szerepét tölti be mostantól a szervezet életében:
 - A tervünk többek közt, hogy a szakképzésre vonatkozó információkat begyűjtsük s megismertessük a tagokkal, akiknek javaslatait is beépítjük munkatervünkbe.
A közgyűlésen emellett hat elnökségi tagot is választottak, Dávid Lajos, Karsai Béla, Móré Attila, Schultcz György és Sinkó Ottó személyében. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!