A spanyol Walter Fernandez Balufo a Vidihez igazolt

Székesfehérvár - A Barcelona utánpóltás csapatában is megfordult játékossal, a 21 éves Walter Fernandez Balufóval erősít a Videoton FC labdarúgó csapata. Nikola Mitrovic, a lilák kiválósága is tárgyalásokat kezdhetett a Videotonnal.

feol.hu

Ami már biztos: Walter Fernandez Balufo,  az  1989. augusztus 14-én Barcelonában született játékos aláírt a csapathoz. Az FC Barcelona utánpótlás csapataiban nevelkedett, innen a Segunda Divisiónba, a Gimnástic Tarragona együttesébe igazolt. A fiatal, 1,84 m magas, posztját tekintve baloldali támadó, támadó középpályás korábbi klubjában 10 mérkőzésen lépett pályára a spanyol másodosztályban.
Szintén a Vidivel kapcsolatos hír, hogy a lilák kiváló játékosa,  Nikola Mitrovic tárgyalásokat kezdhetett a Videotonnal. Kovács Zoltán,  az Újpest FC sportigazgatója kijelentette: a kiváló játékostszemélyesen és menedzserén keresztül is jelezte, hogy nem kívánja meghosszabbítani jövő nyáron lejáró szerződését, akkor ingyen távozhatott volna. Ezt szerették volna elkerülni, és mivel más, jobb ajánlatot nem kaptunk, így a klub igent mondott a Videoton ajánlatára.

Balufo két évre írt a Vidihez - tájékoztat a labdarúgó csapat honlapja.

Újabb hírek röppentek fel Crespóval kapcsolatban is!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!