A legvidámabb tanévnyitó - légy ott te is!

FMH - Akár hasznos és szórakoztató iskolai programnak, osztálykirándulásnak is beillik a Zöld Pardon és a Kamaszfesztivál Szervezőiroda közös rendezvénye, amelyen arra buzdítják a fiatalokat, hogy találjanak maguknak hasznos hobbit a szabadidő eltöltésére.

feol.hu

A Kamaszfesztivál Szervezőiroda és a leghosszabb nyári fesztivál, a Zöld Pardon szeptember 11-én, pénteken 10.00-18.00 között megrendezi az ország legvidámabb tanévnyitó eseményét, a Kamaszfesztivált. Az esemény célja, hogy minden általános és középiskolás diák megtalálja a hozzá leginkább illő hobbit és megtanulja, hogyan tudja szabadidejét hasznosan eltölteni. A helyszínen a kamaszok megismerkedhetnek továbbá a Zöld Pardon ifjúságvédelmi kezdeményezésével, a Zöldkártya programmal is. 
A tanévet Horváth Csaba, Budapest főpolgármester-helyettese, valamint Tompa Ferenc, az Oktatási és Kulturális Minisztérium Közoktatási Szakreferense nyitja meg a Zöld Pardonban, ahol a közönséget programok is szórakoztatják.

További információk a Zöld Pardon és a Kamaszfesztivál honlapján találhatók! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!