A legkedveltebb üdülőhelyet keressük

Fejér megye - A Hírlap az idén először keresi a legkedveltebb nyaralóhelyet a megyében. Új akciónkba nyolc települést választottunk, augusztustól bemutatjuk merre jártunk.

Kovalcsik Katalin

Hol van az a hely, ahol a legjobb eltölteni tíz napot, két hetet, kinek mennyi ideje jut a feltöltődésre? Számtalan helyen keresgélhetjük az üdülőhelyeket, de  hogy jövőre  könnyebb legyen, próbálunk segíteni a tanácstalanoknak. Megyénkben kiválasztottunk nyolc települést - van köztük város, falu -, felkerestük mindet,  feltettünk tíz kérdést azoknak, akik már az idei nyaralásukat is ezek valamelyikére tervezték. A válaszadás egyszerű volt, a feltett  tíz kérdést egytől ötig kellett értékelni, mint az iskolában.  Kérdéseink vonatkoztak például a tisztaságra,  a parkolási lehetőségekre, a közbiztonságra, mert ez utóbbi igen fontos feltétele annak, hogy nyugodtan pihenjünk.
Felfedező útunk során jártunk Gárdonyban, Velencén, Kápolnásnyéken, Móron, Fehérvárcsurgón, Vajtán, Etyeken és Rácalmáson. Kérdeztünk strandolót, múzeumlátogatót,  turistákat, a két-három napra érkezetteket, akik tapasztalataik alapján pontozták  az üdülőhelyet, amelyek közül a legkedveltebb jutalma egy márványtábla lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!