A legboldogabb életkor! Használja ki!

FMH - A nők huszonnyolc éves korukban a legboldogabbak - állítja egy tanulmány.

feol.hu

Kutatók úgy találták, a nők nem sokkal 30 éves koruk előtt a legmagabiztosabbak és a legelégedettebbek a szerelmi életükkel és alakjukkal. És ez az az időszak, amikor a legjobban élvezik a szexet is. 
Ám a boldogság rövid életű! Ahogy betöltik a harmincat, aggódni kezdenek az öregedés, az őszülés és a ráncok miatt - mutatta ki a felmérés. 
A 4 ezer nő válaszait feldolgozó tanulmányt a Clairol Perfect 10 hajfestékgyártó cég készíttette. Szóvivőjük szerint az életben mindennek megvan a csúcsideje, de manapság a harmincadik életévet elérve sem olyan rossz a helyzet - olvasható a The Daily Telegraph online kiadásában.
A 25-65 évesek körében végzett felmérés arra volt kíváncsi, a nők mely korukban voltak a legelégedettebbek életük 12 területén. Az eredmények azt mutatják, a nők huszonkilenc évesen a legboldogabbak a karrierjükkel, partnerkapcsolatukkal egy évvel később, harmincévesen, a szexszel pedig huszonnyolc évesen.
De harmincon túl sincs minden veszve, a nők harminchárom évesen a legelégedettebbek a pénzügyi helyzetükkel, otthonukkal és családi életükkel pedig harminckét évesen.
A nők úgy érzik, gyorsabban öregszenek, mint a férfiak, és külsejüket tízből öten vacaknak ítélték. A megkérdezettek 56 százaléka aggódik amiatt, hogy az öregedéssel veszítenek jó megjelenésükből.
(MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!