A Fidesz szerint komolytalan a díjmentes fővárosi közlekedés

Budapest - A fővárosi Fidesz-frakció szerint nem lehet komolyan venni Horváth Csaba szavait, amelyek szerint az MSZP 2013-ig bevezetné a díjmentes közösségi közlekedést Budapesten.

MTI

A szocialista főpolgármester-jelölt a párt majálisán, szombaton a Városligetben azt mondta, hogy az ingyenes közösségi közlekedést azok vehetnék igénybe, akik legalább négy éve állandó budapesti lakosok, vagy diákként a fővárosban tanulnak.

Szűcs Somlyó Mária, a fővárosi Fidesz-frakció sajtófőnöke az MTI-hez eljuttatott közleményében erre reagálva azt írta: "ilyen marhaságot utoljára Horn Gyula miniszterelnök mondott - a hatalom megtartása érdekében –, amikor a nyugdíjasoknak ingyen repülőjegyet ígért".

A Fidesz emlékezteti Horváth Csaba főpolgármester-jelöltet, hogy még alig egy hónapja, amikor Bajnai Gordon miniszterelnökkel és Demszky Gábor főpolgármesterrel együtt szerződésben vállalták, hogy az állam pénzügyi támogatást nyújt a fővárosnak, cserébe a közgyűlés az inflációval megegyező mértékben emeli évente a BKV jegyek árait.

"Ennyit ér Horváth Csaba szava?" - tette fel a kérdést a sajtófőnök a közleményben.

Horváth Csabának négy, az MSZP-nek tizenöt éve volt arra, hogy megvalósítsák programjukat. A budapestiek látják és tapasztalják, hogy az ígéretekből hazugságok és korrupciós ügyek sorozatai lettek - írta Szűcs Somlyó Mária.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!