Nyolcvankilenc éves idős nő pénztárcáját lopta el a trükkös csaló

Bicske - Ismeretlen férfi szólított meg egy idős asszonyt az egyik nagyáruház parkolója és a Kossuth tér közötti járdaszakaszon csütörtökön reggel. A férfi pénzt akart felváltatni és valószínű e közben lopta el a 89 éves sértett táskájából a pénztárcáját a benne lévő pénzzel és okmányokkal együtt.

feol.hu

Az idős asszony a lopást valamivel később, kilenc óra után nem sokkal vette észre, amikor megérkezett a rendelőintézetbe. Az intézet egyik alkalmazottja hívta a bicskei rendőröket, akik a megadott személyleírás alapján átvizsgálták a környéket, de nem jártak eredménnyel.

Az idős hölgy a feljelentés felvétele közben rosszul lett, mentőt kellett hívni hozzá - tájékoztatta az fmh-t R. Szabó Ágnes, a megyei kapitányság szóvivője.

A Bicskei Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el a lopás ügyében. A rendelkezésre álló adatok alapján keresik az ismeretlen a tettest.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya korábban ajánlást adott ki (http://www.police.hu/fejer/bunmegelozes/aktualis_01/fej20111010_05.html)a" target="_blank" hasonló, ún. trükkös lopások megakadályozása, a sértetté válás elkerülése  érdekében. A sértettek zömében idős emberek, akiket könnyen megtévesztenek, meglopnak a csalók. A rendőrség nagyobb körültekintést kér a lakosságtól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!