Jótékony pedagóguskoncert - A gyermekosztálynak ajánlják a bevételt

Dunaújváros - Tartják a hagyományt: ismét teljesítette kulturális küldetését a Jótékonysági Pedagóguskoncert.

Szabó Szabolcs

Immáron tizenhetedik alkalommal rugaszkodott neki jótékony hangversenyének a város zeneművész pedagógustársadalma. A Németh Irma köré szerveződő közösség 1996 óta minden év tavaszán egy nívós koncertprogrammal várja értő közönségét. A hangverseny mindenkori bevételét jótékony célra fordítják: 2001-től minden forintnyi bevétel a Szent Pantaleon gyermekosztályát segíti.

A zenepedagógusok a múlt héten pénteken ismét az evangélikus templomban folytatták a majd két évtizedes hagyományt: kiváló koncerttel varázsolták el a megjelent nagyérdeműt. A fellépők sorát a város elismert kórusai és együttesei mellett a pedagógusok alkalmi formációi gazdagították. A koncert bevételét a jövő héten adják át a gyermekosztály vezetőinek.

A tizenhetedik Jótékonysági Pedagóguskoncerten a Móricz iskola Dolce Kamarakórusa, a Quintia zenekar, a Saxofon Bird Band, a Viadana Kamarakórus, valamint a Wesley Da-Capo Művészeti Iskola, a Móricz és a Széchenyi tanárainak produkcióját hallgathatta a közönség. Amely bizonyára remekül szórakozott és példásan segített.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!