Hibát hibára halmozott a kisvidi a Baja ellen

Az NB II-es labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában, a Nyugati csoportban a Videoton-Puskás Akadémia az ezer sebből vérző Baját fogadta, a találkozó 1-1-es döntetlennel fejeződött be.

Matók János

Videoton-Puskás Akadémia - Baja 1-1 (1-1)

Felcsút, 200 néző. Vezette: Farkas Tibor (Kis, Iványi).

Videoton-Puskás Akadémia: Pajovics  - Margitics, Papucsek, Apostolopoulos, Farkas N. - Macsicza, Uros Nikolics (Molnár), Király (Soós) - Gosztonyi, Máté(Elek), Jeff Silva. Vezetőedző: Hartyáni Gábor.

Baja:  Herbert - Villám, Szauter, Forgács, Burucz - Logó, Kőbányai (Balázs), Bakos, Csovics (Szabó)  - Szöllősi, Kormos (Berdó). Vezetőedző: Bognár György.

 Hatalmas problémák gyötrik a Baja csapatát a pénztelenség miatt, s ennek köszönhetően már az is csoda, hogy elutaztak a felcsúti mérkőzésre. Eljöttek, szereztek is két gólt, igaz, az egyik a saját kapuban landolt, így lett végül 1-1 a találkozó végeredménye. Az más kérdés, hogy hétfőn már nem kell munkára jelentkezniük, mert Bognár György  úgymond  több napos szabadságra, haza küldte őket. Azzal indokolva, hogy otthon legalább jól laknak a fiúk...

Akik a kisvidi elleni mérkőzésen azért nem úgy játszottak, ahogy azt a templom egerétől várhatta volna az ember. Támadtak, szervezetten fociztak, s a 31. percben megszerezték a vezetést: Pajovics - mint Bozsovics a Loki ellen - ellenfélhez, Kormoshoz passzolta a labdát, aki Szöllősit kihagyhatatlan helyzetbe hozta, 0-1. A gólszerző pillanatok múlva a kapufát találta el, majd a 39. percben Gosztonyi beadását Papucsek csúsztatta a kapu felé, a menteni igyekvő Burucz pedig a saját kapujába továbbította a labdát, 1-1. A második félidőben mindkét csapatnak volt lehetősége, de az eredmény már nem változott.

-  Nagyon mérges és csalódott vagyok. Sajnos nagyon gyengén játszottunk, egy-két futballistánk teljesítménye súrolta a szórakozás határát. Hibát hibára halmoztunk, többen a fejben rossz beállítódással játszottak. Nem érdemeltünk győzelmet  - kesergett a lefújás után Hartyáni Gábor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!