Családi szektorok: lebontják a kerítéseket a Sóstói Stadionban

A Magyar Labdarúgó Szövetség szerdai elnökségén engedélyezték és hozzájárultak a Fehérvár FC Kft. kéréséhez, amelynek értelmében a Sóstói Stadionban hamarosan elkezdődik a kerítések lebontása.

Matók János

A Fehérvár FC Kft. azzal a kéréssel fordult az MLSZ Elnökségéhez, hogy a székesfehérvári Sóstói Stadion H- G- F- E, úgynevezett családi szektorai előtt lévő, a lelátót a pályától elválasztó magas kerítést lebontaná, így téve ezeket a szektorokat még inkább családbaráttá. A kérésnek az elnökség helyt adott, valamint tovább ösztönzi a családi szektorok előtti kerítések lebontását, amennyiben az a Biztonsági Bizottság véleménye szerint nem jelent biztonsági kockázatot. Lapunk kérdésére Bozai István, a Városgondnokság vezetője - aki tőlünk értesült az MLSZ elnökségi határozatáról - elmondta, hogy amint megkapják az MLSZ írásos határozatát, és a fehérvári klub kérését a bontásra, a munkafolyamatot beütemezik a Városgondnokság teendői közé. Bozai szerint a bontás nagy valószínűséggel már a jövő héten elkezdődhet, azt szektoronként végzik majd el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!