A városi képtárban látható - születésnapot ünnepel a művésztársaság

Székesfehérvár - Könyvbemutató, kiállítás, jubileum. A Városi Képtár-Deák Gyűjteményben április 8-áig a Deák-gyűjtemény anyagát láthatják az érdeklődők az intézmény 17 termében.

Szabó Zoltán

Könyvbemutatót is rendeznek. A Munkácsy-díjas, Érdemes művész,  Ujházi Péter pályájáról  szóló Munkák 1-2 című kötet  bemutatóját  március  5-én, 17 órakor  tartják,  természetesen a dedikálás sem marad el.  A Pelikán Galériában még ezen a héten  megtekinthető a 40  alatt című tárlat, amely  a 2011-es  Móri Művésztelepen készült  alkotásokat mutatja be.  A Székesfehérvári Művészek társasága egyébként az idén ünnepli fennállásának 20. évfordulóját.  A jubileumi évben a társaság tagjainak kiállításait helyezik előtérbe. A következő  tárlattal Sándorfalvi Sándor (1914-2009) festőművészre emlékeznek. A  megnyitó március 9-én, 17 órakor  lesz, bevezetőt  mond Percze Ilona. A kiállítás április 6-áig látható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!