Rajzpályázatunk a békéről

FMH - Az én békém címmel hirdetett rajzpályázatot a Fejér Megyei és a Dunaújvárosi Hírlap együttműködve a Civil Szervezetek Regionális Szövetségével és az Alba Plazával.

Hajnal Csilla

A béke világnapján, az év első napján hirdettük meg egy rendezvény keretében  közös pályázatunkat. Érdeklődők már vannak, ezért is tartjuk fontosnak újra közölni a feltételeket.
A pályázatra a témához kapcsolódó, kizárólag kézzel készített pályaművel lehet jelentkezni. A technika viszont  kötetlen:  ceruzával, zsírkrétával, vízfestékkel vagy mással is  készülhet a beadandó mű, amelynek mérete  A4-es vagy A3-as méretű lehet.
Pályázónként csak  egy munkát fogadunk el. A pályamunkák hátoldalán kérjük feltüntetni  a pályázó nevét, tanárának nevét, iskoláját és annak címét; ha intézmény egy csoportja pályázik, akkor a csoport és az intézmény megnevezését és címét, a csoportvezető nevét, telefonos elérhetőségét és az intézmény e-mail címét.
 Az eredeti alkotásokat postai úton vagy személyesen lehet elküldeni a Fejér Megyei Hírlap címére:  Az én békém - rajzpályázat megjelöléssel  (8000 Székesfehérvár, Ady Endre utca 15.).
 A pályázatok beérkezésének határideje  január 27. (péntek) 18 óra.
 A pályázatokat három kategóriában jutalmazzuk: felső tagozatosok, középiskolások és főiskolások/egyetemisták, felnőttek műveire számítunk. A legjobbakat az Alba Plazában kiállításon is bemutatjuk.  A kategória legjobbjait a kiállításon leadott, illetve az  on-line szavazás alapján díjazzuk.
A nyerteseket elektronikus levélben, telefonon, valamint  a Fejér Megyei és a Dunaújvárosi  Hírlap on-line-oldalán (fmh.hu, dh-online.hu) tájékoztatjuk a díjátadás pontos időpontjáról és helyszínéről.
 A rajzpályázatról további információt személyesen az Alba Plaza információs pultjában és a Civil Korzón is kaphatnak az érdeklődők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!