Évzáró, gálaműsorokkal

Martonvásár - Az 1979-ben alakult Százszorszép Táncegyüttes az idén is évzáró gálákkal búcsúzik a közönségtől, a táncosoktól.

Kovalcsik Katalin

Az együttes  - amelynek vezetője Németh Ildikó  és  Szabó Szilárd  többszörösen nívódíjas táncpedagógusok, koreográfusok  -  az idén a Hagyományok Házában, a fővárosban  is gálaestet tartott. Elmegyek, elmegyek jó messzire... című műsorukban  közreműködtek a mezőkölpényi táncosok, a martonvásári  művészeti iskola Villő ifjúsági csoportja, a Tordasi Pillikék, Szabó Kincső, Farkas Máté, Oláh Balázs, ifj. Zsuráfszki Zoltán, Szabó Rubinka, Linzenbold Maximilian. A muzsikát  Csőgör Róbert  és zenekara szolgáltatta, de közreműködött Salamon Ferenc, Bartha Ágoston, Csurkuly József, Liber Róbert,   a Tűz lángja  zenekar, a táncegyüttes egykori és jelenlegi táncosai. A december 9-i fellépés után másnap  a Martonvásári Fúvószenekarral adtak adventi műsort a városban. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!