Legyen meglepetés a fa alatt!

Székesfehérvár - Hétszázhetvenhárom gyermek él a megyében állami gondoskodásban. Őket szeretnénk megajándékozni olvasóink segítségével.

Hajnal Csilla

Reggelente nehezen ébrednek, és néha még  az iskolából, óvódából  is elkésnek. Olyanok, mint a többi gyerek: időnként ugyan  csintalanok, talán  rossz fát is  tesznek a tűzre, de azért szerethetők mindannyian. Vágynak is  a szeretetre, lehet, jobban is, mint mások, akik igazi otthonban, szüleikkel élnek nap mint nap. Mert  szülői szeretetből nekik csak kevés  vagy egyáltalán nem jut. A gyerekotthonok lakóit odaadó gondozók,  nevelők terelgetik, vigyázzák; nevelik, tanítják  őket a szépre, a  jóra. Dicsérik a teljesítményt és dorgálnak is, ha kell. Ünnepelnek közösen névnapot, születésnapot,  karácsonyt. A lakóotthonos gyerekek épp úgy  áhítoznak ajándékra, ahogyan a mieink is. Nem vágynak nagy dolgokra, de mégis: legyen valami, egy kicsinyke csomag a fa alatt. Ehhez kérjük az olvasók, a cégek  támogató  segítségét. Ajándékozzunk együtt meglepetést a  hétszázhetvenhárom gyereknek!

Számlaszám: 12092309-00107354-00100001, közlemény: adomány

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!