Fehérvár hangjai versenyeznek

Fejér megye - Épp három hónapja indult el a Fehérvár Hangja tehetségkutató verseny, amelynek tizenkét továbbjutója hamarosan a döntőben mutathatja meg, mit tud.

S. Töttő Rita

December 9-én 18 órakor, a Gáz utcai sportcentrumban lesz a Fehérvár Hangja tehetségkutató verseny döntője, amelyen tizenkét versenyző méretteti meg énektudását. A szervezők hétfői sajtótájékoztatóján kiderült: eddig több mint 11 ezer szavazat érkezett a versenyzőkre az ország összes megyéjéből, de külföldről, Amerikából és más európai országból is küldtek voksokat az énekesekre. A szavazás állása  állítólag nagyon szoros -  árulta el Marton Zoltán,  a dizájnért felelős stúdió vezetője.
- Minden várakozásomat felülmúlta az elődöntő színvonala - tette hozzá Pély Barna, a zsűri elnöke, aki, mint mondta, valóban nehéz helyzetben volt, de hozzátette: - Nem gondoltam, hogy megyei szinten ilyen mennyiségű tehetséget fel lehet mutatni. Székesfehérvár igazi gyűjtőhely, amit eddig nem vettünk észre, bár sok tehetséggondozó intézmény van itt, ami befolyásolja a verseny pozitív színvonalát. Hatalmas terveket lehet szövögetni ezzel a tizenkét emberrel - mondta sejtelmesen a zsűri elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!