Baleset az elkerülőn: két autó ütközött, az egyik árokba borult (fotóval frissítve)

Székesfehérvár - Baleset történt szerdán reggel a 7-8-as főút közös elkerülő szakaszán, az Új Csóri út felé vezető oldalon egy ideig teljes volt az útzár - tudta meg munkatársunk. Később a tűzoltóság szóvivője közölte a részleteket.

feol.hu

10.00

Bisztricz Anett, a székesfehérvári tűzoltóság szóvivője a következőkről tájékoztatott: a mentőszolgálattól kapta az értesítést a balesetről a székesfehérvári tűzoltóság ügyelete szerdán reggel. A 7-es és a 8-as főút közös szakaszán, a várost elkerülő úton két személygépkocsi ütközött.
A 63-as főút csomópontja felől az Új Csóri út felé vezető oldalon, a szárazréti körforgalom előtt egy Volkswagen Golf és egy Ford Ka ütközött. A Volkswagen az út menti vízelvezető árokban fejtetőre borult. A Ford jobb hátsó kereke kitörött, az autó keresztbe fordult az úton, és az elejével a belső szalagkorlátnak ütközött. A balesetnek egy Suzuki Ignis is részese volt, amelynek a hátsó sárvédője rongálódott meg. A Volkswagenben ülő férfit és nőt a mentők kórházba szállították. A Fordban hátul gyermekülésben egy kisfiú utazott, akinek nem esett baja. Az autót vezető nő az elsődleges adatok alapján könnyebb sérüléseket szenvedett.

A Volkswagent a tűzoltók állították kerekeire, és mindkét személygépkocsit áramtalanították. A mentés idején teljes útzár volt az elkerülő út ezen szakaszán.

8.15

A baleset az Új Csóri úti körforgalomhoz közelebbi részén történt az elkerülőnek, a helyszínen teljes volt az útzár.
Amint azt kollégánk megtudta: egy Ford és egy Volkswagen személyautó ütközött, utóbbi az árokban kötött ki. Mindkét járműben két-két sérült volt, akiket kórházba szállítottak. Az elkerülő lezárt részén közben fél 9 után megindították a forgalmat az egyik sávban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!