Idegességében bemosott az ajtó üvegének

FMH - A megyében többen is agresszíven viselkedtek tegnap a hozzájuk kihívott mentősökkel, néhányan a pszichiátrián kötöttek ki.

feol.hu

Egy 22 éves kislángi férfihez hívtak rendőrt vasárnap kora délután a mentők, mert önveszélyes állapotban volt. A fiatalember ittasan ment el otthonról, majd a helyi templom kertjében rosszul lett. A hozzá kiérkező mentősökkel agresszíven viselkedett, majd a helyi kukoricásba rohant.  Ezt követően értesítették a rendőrséget a mentők. A járőrök nyomkövető kutya segítségével kezdték keresni a férfit. A rendőrök végül megtalálták az otthonában, mentőt hívtak hozzá. Ezt követően mintavételre állították elő, mert kábítószerfogyasztás gyanúja merült fel vele szemben.

Tegnap kora délután egy másik ittas férfivel szemben is intézkedtek a rendőrök. A 35 éves férfit a fehérvári Eszperantó térről akarták kórházba szállítani a mentők, de az együttműködést megtagadta, végül a járőrök segítségével sikerült kórházba szállítani.  

A fehérvári járőrökön kívül a dunaújvárosi rendőröknek is akadt dolga agresszív, illetve zavart  személyekkel.

Vasárnap hajnalban egy 31 éves diósdi nő tett bejelentést a pusztaszabolcsi vasútállomásról, hogy meglopták. A nő dekoncentrált volt, a sérelmére elkövetett cselekménnyel kapcsolatban érdemben nyilatkozni nem tudott, így őt a rendőrök a dunaújvárosi kórház pszichiátriájára szállították.    

Dunaújváros, Martinovics Ignác utcában egy családi veszekedésnél intézkedtek tegnap este fél kilenckor a járőrök. Egy 35 éves férfi idegességében beleverte a kezét az ajtó üvegébe, ami elvágta azt. A férfi a helyszínre kiérkező mentősökkel és a rendőrökkel is agresszív volt, így is  beszállították a kórház pszichiátriai osztályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!