Egyetemi polgárok

Székesfehérvár - 119 diák kezdte meg tanulmányait szerdán a Pannon Egyetem székesfehérvári képzési helyén.

Klecska Ernő

Tanévnyitó ünnepséget tartott a megyeháza dísztermében a Pannon Egyetem a székesfehérvári képzési helyén felsőfokú szakképzésben részt vevő hallgatói számára. A képzésre, amelyet az egyetem az Albacomppal közösen végez, idén  a korábbinál sokkal több műszaki, gépész és mechatronikai irányban tanuló diák jár majd - hangzott el. A most kezdők a gépipari mérnökasszisztens, az idegenforgalmi szakmenedzser,  a logisztikai műszaki szakmenedzser,  a gazdálkodási menedzserasszisztens, a pénzügyi szakügyintéző és a mechatronikai mérnökasszisztens szakokon tanulhatnak.


Szalai István dékán  a szerdai, a megyeházán tartott évnyitón kiemelte:  a legjobbak  a veszprémi központú Pannon Egyetemen folytathatják majd tanulmányaikat.
-  Mi, megyei emberek pedig abban reménykedünk, hogy a gazdaság, a pénzügy, az idegenforgalom kiválóan képzett szakembereiként korszerű tudásukat, szakmai ismereteiket Fejér megye gazdasági életének szolgálatába fogják állítani - köszöntötte a diákokat Vargha Tamás, a megyei közgyűlés elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!