Több száz milliós beruházás: új raktárcsarnok épül a logisztikai központban

Székesfehérvár - Egy hatalmas beruházással bővíti helyi, a logisztikai parkban lévő raktárbázisát az Eurosped.

Klecska Ernő

Az Eurosped Zrt. megkezdte a Székesfehérvári Logisztikai Központban megvalósuló újabb logisztikai beruházását - közölte a cég. A társaság raktárkapacitását két ütemben felépülő, 12800 négyzetméter alapterületű, magas színvonalú raktárcsarnokkal bővíti. Az első ütemben megépülő 6600 négyzetméter kivitelezési munkálatai már meg is kezdődtek.
Az Eurosped Zrt. az Új Széchenyi Terv keretében kiírt Logisztikai központok és szolgáltatások fejlesztése című pályázati kiíráson 250 millió forintos uniós támogatást nyert a 630 millió forintot meghaladó költségvetésű projekt megvalósításához.  
Az épület kialakításánál az egyik fő szempont az volt, hogy műszaki cikkek, elektronikai termékek, autóipari alkatrészek, valamint egyéb igényes tárolási körülményeket igénylő termékek tárolásához is a megfelelő raktárkapacitást biztosítsa. A kamionokkal érkező és távozó áruk rakodását 6 db rámpakiegyenlítős dokkolókapu szolgálja.  Az épület átadása 2011. szeptemberben várható - tudta meg lapunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!