Ők lettek a döntősök

Székesfehérvár - Nem volt könnyű döntést hoznia a zsűrinek, kit nem juttat tovább a Fehérváér Szépe-Fejér Megyei Hírlap Királynője verseny döntőjébe!

Házi Péter

Ezen a héten két háziversenyt rendeztek a Fehérvár Szépe-Fejér Megyei Hírlap Királynője szépségverseny tizenhét lánya számára, hogy az itt mutatott teljesítmény alapján eldőljön, ki az a tizenöt, aki bejut az augusztus 27-ei döntőbe, amelyet a Vörösmarty Színházban tartanak.
Az első versenyen azt a kastélyt kellett miniatűr formában elkészítenie a lányoknak, amelyben szívesen laknának királynőként. Pénteken pedig prezentációt kellett tartaniuk a szépség, egészség, család különféle témaköreiben. Amíg első alkalommal a kézügyességet és a kreatívitást díjazta elsősorban a zsűri, pénteken a beszédmódot, kommunikációt figyelték, no meg nem utolsó sorban az önnáló gondolatokat keresték a  hölgyek előadásában. Volt, akinek a szingli élet előnyeiről,  hátrányairól kellett előadást tartania, másnak a család fontosságát kellett érvekkel alátámasztania, de olyan feladat is volt, amelyben arra kellett választ találni, milyen a szépség és a hatalom viszonya. Érdekes kérdés volt az is, miként és mivel szeretnének a lányok a Fejér Megyei Hírlap címoldalára kerülni? Nos a válasz igen egyértelmű volt: szeretnék megnyerni a versenyt. Néhány lányon nagyon látszott az izgulás, mások viszont úgy álltak ki a zsűri elé, mintha már prezentációk tömegét adták volna elő.
Mindenestere hosszas tanakodás után megszületett a döntés, az eddigi néhány hét összteljesítményét figyelembe véve két lány sajnos nem jutott be a döntőbe. De az élet itt nem áll meg, jövőre újra indulhatnak akár ezen a versenyen is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!