Még nem nyit ki a kapu

Velence - A Velencei-tó kapuja projekt megosztotta a település és a tókörnyék lakosságát. Az ellenzők vizslaszemmel figyelik, mi történik, illetve nem történik ott.

Tribolt Lajos

Az Angelika Egyesület hívta fel a figyelmünket arra, hogy Velencén a szezon során már nem nyit ki strand és az egész Velencei-tó kapuja projekt csúszik, ősszel nem lesz készen. Szerintük pofátlanság mindezt a cilvilek fellépésére fogni. Megkérdeztük Oláhné Surányi Ágnes polgármestert. Ő elmondta, hogy a különböző észrevételezések miatt négy hónapot csúszott az engedélyek kiadása, így  nem készülhetett el a projekt az augusztusi határidőre.
Az önkormányzat az irányító hatósághoz fordult, ahhonnan megkapta az engedélyt a határidő év végig történő meghosszabbítására. A városvezető szerint az önkormányzat nem tehet a csúszásról, az kizárólag az engedélyek kiadásának késése miatt következett be. Reméli, hogy  más gond már nem lesz, s az egész  beruházás ebben az évben befejeződik, s jövőre már bevételt is hoz az önkormányzatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!