Tündérmese hírességekkel - Szabó Zsófi második udvarhölgy lett

Balatonfüred - Exkluzív ételek, különleges ruhaköltemények, celebek és a felső tízezer - ünnepélyesen megnyitották a 186. Anna-bált, melynek idén Kecskemét a díszvendége. Frei Nikolett, Csida Fanni és Szabó Zsófia a nyertesek.

Napló Online

A második udvarhölgy Szabó Zsófia, 22 éves fővárosi színésznő lett, az első udvarhölgynek Csida Fannit, a 18 éves balatonfüredi gimnazistát választották, és az Anna-bál szépe elismerést a 21 éves kiskőrösi főiskolás, Frei Nikolett nyerte. Dr. Pongrácz Dóra két különdíjat is kiérdemelt.

A bálkirálynőt értékes herendi vázával és aranyalmával jutalmazták, valamint a Duna Televízió egyhetes egyiptomi úttal lepte meg. Továbbá 150 ezer forint értékű ékszerutalványt, egy báli ruhát és gyöngy nyakláncot is nyert.
   
Az udvarhölgyek is kaptak herendi vázát, 100 ezer forint értékű ékszerutalványt és gyöngy karkötőt. A 15 legszebb hölgy közé egy kismama is bekerült; dr. Pongrácz Dóra budapesti jogász - aki szeptemberben hozza világra gyermekét - a Duna Televíziótól is különdíjat kapott (100 ezer forintos babakelengye utalványt), valamint Kecskemét polgármestere értékes festményt adományozott a leendő anyuka számára. 
   

 

22:15 A desszert a legfinomabb

A közel ötszáz vendég már a desszertet fogyasztja: gránátalmás rebarbarahab rétesgyűrűben, rákóczi túrós fagylaltroláddal. Kellemes zene az árkádok alatt és az étteremben is. A bátrabbak már a színpadon énekelnek, a többiek pedig még a desszert maradékát fogyasztják.

Előétel, leves, főétel és desszert - jóllakni nem sikerült, viszont némelyik fogás valóban ízletes volt. Némi szempillarebegtetésért még repeta is jár, de a vendégsereg túlnyomó részére láthatóan nem tett mély benyomást a menü. Bár a konyha mentségére legyen, igazán íncsiklandóan festettek az ételkompozíciók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!