Fogdosás közben lopott meg egy férfit egy nő Kápolnásnyéken

FMH - Egy gyógyszertárban kezdett el fogdosni egy nő egy férfit. Ám nem a hirtelen támadt gerjedelem miatt, sokkal inkább azért, hogy megszerezze a férfi zsebében lévő visszajárót...

feol.hu

A Székesfehérvári Városi Bíróság hétfőn helyezte előzetes letartóztatásba azt a 47 éves kápolnásnyéki nőt, akit zsebtolvajlással gyanúsítanak a gárdonyi rendőrök – tájékoztatott kedden Németh-Kész Mónika megyei rendőrségi szóvivő.

Pénteken délelőtt a sértett, egy 57 éves fehérvári férfi gépkocsijával vitte haza édesanyját a fehérvári kórházból, amikor gyógyszerért megálltak a kápolnásnyéki patika előtt. Amíg a férfi bement a gyógyszertárba a tablettákat kiváltani, édesanyja az autóban maradt.

A patikában a férfit követte két nő és egy fiú. Miután a sértett fizetett, a visszajárót - 3000 forintot - visszatette a nadrágja jobb zsebébe. Az egyik mögötte álló nő ekkor elkezdte fogdosni. A férfi félretolta a nőt, és kijött a patikából, ám zaklatója követte, átkarolta, majd a zsebébe nyúlt.

Az egész jelenetnek szemtanúja volt a férfi édesanyja is.

A sértett már csak kocsiban vette észre, hogy a zsebébe tett 3000 forintja hiányzik. Amikor kérdőre vonta a nőt, az tagadta, hogy ellopta volna tőle.

A sértett azonban értesítette a rendőröket, akik elfogták tolvajt. Ruházatából ugyan nem került elő a 3000 forint, azonban kiderült, hogy a pénzt a nő továbbította egy eddig ismeretlen társának, akinek személyazonosságát a gyógyszertár biztonsági kameráinak felvétele segített megállapítani


A 47 éves asszonyt így a rendőrök előállították a Gárdonyi Rendőrkapitányságra, ahol lopás elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. A bűntett előéletű nőt hétfőn helyezte előzetes letartóztatásba a Székesfehérvári Városi Bíróság.   

 

      

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!