A rendőrkapitányság kapujában balhézott két nő

FMH - Bicskén két férfi térkövet lopott, Sárbogárdon pedig két veszekedő nővel szemben kellett intézkedniük a rendőröknek az éjszaka folyamán. A rendőrségi krónikában más esetek is szerepelnek.

feol.hu

A fehérvári járőrök kedden a székesfehérvári vasútállomáson intézkedtek egy nagykarácsonyi férfivel szemben, aki a Tapolca – Budapest között közlekedő vonaton úgy vett igénybe utazási kedvezményt, hogy diákigazolványára egy másik diákigazolvány érvényesítő matricáját ragasztotta fel.
A jegyvizsgáló vette észre, hogy az érvényesítő címke száma nem egyezik az igazolványon szereplő tanintézménnyel. Így a fiatalembert a vonatról leszállíttatta, majd értesítette a rendőröket, akik a férfit előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol közokirat-hamisítás miatt megindult vele szemben a büntetőeljárás.

Két óbarok-nagyegyházi férfit állítottak elő a rendőrök tegnap este a Bicskei Rendőrkapitányságra. A 20 és a 26 éves férfiakat azzal gyanúsítják, hogy még a június 6-ára virradó éjszaka az egyik óbaroki játszótérről elloptak egy gyerekhintát, valamint az annak működéséhez rendszeresített két pár horganyzott láncot.
Előállításukat követően mind a kettőjüket kihallgatták, majd szabadon engedték.  

A Sárbogárdi Rendőrkapitányság kapujában éjszaka fél tizenegykor egy, a kapitányság közelében lakó anya és lánya veszett össze. Olyan hangosan kiabáltak és szidalmazták egymást, hogy a rendőrök kimentek. Többször felszólították őket arra, hogy fejezzék be a vitát, de mivel ennek nem tettek eleget, előállították őket, majd orvost hívtak hozzájuk, aki mind a kettőjüket beutalta a kórházba. Miután a mentő a két nőt kórházba szállította, rendzavarás miatt szabálysértési eljárás indult velük szemben.      

Velencén, a Tópart úton az egyik szórakozóhely előtt ellenőriztek a járőrök éjszaka egy kápolnásnyéki férfit, akinek az intézkedés során a zsebéből egy nylon tasak került elő, benne fehér színű porral. A férfit előállították a Gárdonyi Rendőrkapitányságra, ahol kábítószerrel való visszaélés miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Éjfél után tíz perccel a bicskei rendőrök egy Opelt ellenőriztek Bicskén, az Erőmű tónál. Az autóban tartózkodó két férfi igazoltatása után az autót is átvizsgálták, csomagtartójában 22 darab 10*20 cm-es térkövet találtak, s kiderült, hogy a tóhoz vezető úton lévő főbejárat mellől tulajdonították el őket. Értékük mintegy 4 000 forint. A térköveket a rendőrök lefoglalták, majd a 25 és az 54 éves férfiakat előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol megindult velük szemben a szabálysértési eljárás - közölte szerdán Németh-Kész Mónika megyei rendőrségi szóvivő.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!