Guruló-hét az elfogadásért

Székesfehérvár - A városban közel három hónapja elérhető az országos hálózat részeként a Guruló Műhely, mely kerekesszékeseknek nyújt szolgáltatásokat. Több programmal készülnek.

Lukács Károly

A Budai úti Guruló Műhely karbantartást, alkatrészek beszerzését, speciális igények kielégítését végzi az Esélyek Házával együttműködve. Császár Attila, a fehérvári műhely vezetője elmondta: eddig közel nyolcvan, mozgásában korlátozott ügyfelet láttak el. Az Alba Plaza Civil Piacterén tartott Guruló-hét elsősorban az elfogadást segítheti az egészséges emberek részéről. Szolgáltatásaik megismertetése és a társadalmi bemutatkozás céljából ezen a héten minden délelőtt megtalálhatók lesznek a Civil Piactéren. Márton Zoltán, az Esélyek Háza igazgatója kiemelte: a város mások előtt jár közterületek és -intézmények akadálymentesítése terén. A műhely a Bregyó közi tábor gyerekeinek is készül bemutatkozással, illetve akadálypályával.

Az Esélyek Háza honlapja ide kattintva érhető el!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!