Hova költözzenek? Kiürítés Táborálláson

Dunaújváros - A Helyi Védelmi Bizottság csütörtökön szólította föl a lakókat arra a táborállási részen, hogy azonnali hatállyal készüljenek ingatlanaik elhagyására a partfalcsúszás veszélye miatt.

feol.hu



Káosz Táborálláson

Pénteken délután a Dunaújvárosi hírlap munkatársai elkeseredett és ideges lakókkal, nyaralótulajdonosokkal találkoztak, akik egymáshoz szaladtak érdeklődni, vitték magukkal a kiköltözésre felszólító hivatalos levelet: - Te is kaptál ilyet? - kérdezgették, és azt sem tudták mi tévők legyenek, hova költözzenek egyik napról a másikra.

 

 

Aki csak élt és mozgott, az a helyszínen volt már reggel nyolc órakor. A Szabadstrand felelőli alsó utcán, az Üdülő sort lezárta a rendőrség, csak azok mehetek be, akiknek ott van az ingatlanuk. A helyi katasztrófavédelmi kirendeltség vezetője, a  tűzoltóparancsnok és a város gazdasági alpolgármester magyarázta a megyei vezetőknek a kialakult helyzetet, együtt járták végig a területet.

További képek, részletek ide kattintva, a DH honlapján!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!