Hasba szúrta bátyját egy férfi

FMH - Öccse szúrt meg szóváltásuk közben egy 47 éves verebi férfit a minap. A szurkáló már előzetesben van, nem ez volt az első eset, amikor a tettlegességig ment.

feol.hu

Életveszélyesen megsérült az a 47 éves verebi férfi, akit saját öccse szúrt meg egy konyhakéssel verebi otthonukban, miután szóváltásba keveredtek egymással - tájékoztatott szerdán Németh-Kész Mónika megyei rendőrségi szóvivő.
Az eset több, mint egy hete történt. A testvérpár együtt italozott otthonukban, majd nézeteltérés alakult ki közöttük, amely odáig fajult, hogy a fiatalabb férfi a konyhaszekrényből kivett egy kést, és hasba szúrta bátyját.
A 47 éves férfit súlyos bélsérülésekkel szállították a mentők a székesfehérvári kórházba, ahonnan a mai napon kiengedték. A gárdonyi rendőrök elfogták 39 éves testvérét, és előállították a Gárdonyi Rendőrkapitányságra, ahol életveszélyt okozó testi sértés elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Ezt követően őrizetbe vették. A férfit – aki ellen egy, a közelmúltban szintén a testvére sérelmére elkövetett hasonló testi sértés miatt bírói szakban folyik egy másik büntetőeljárás is - előzetes letartóztatásba helyezte a Székesfehérvári Városi Ügyészség.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!