Zavart elméjű és kiskorú eltűnteket találtak meg

FMH - A rendőrségnek több ember eltűnése miatt kellett intézkednie az elmúlt napon. Négy kisgyereknek is nyoma veszett, végül éjszaka találták meg őket Érden.

feol.hu

Seregélyesről egy 44 éves nő eltűnése miatt kértek segítséget a hozzátartozók hétfőn – tájékoztatott R. Szabó Ágnes, megyei rendőrségi szóvivő.
Felmerült a gyanú, hogy a nő esetleg kárt tesz magában, így autóját és őt magát is nagy erőkkel kezdték felkutatni, mígnem délelőtt megtalálták a Zichyújfalu felé vezető úton. Biztonsága érdekében kórházba szállították.
Este Lovasberényből érkezett bejelentés, miszerint otthonából délután ismeretlen helyre távozott egy 63 éves férfi. A zavart elméjű eltűntet este tíz óra után Székesfehérváron, a Berényi úton ismerték fel a nyomozók. Mentőt hívtak hozzá, akik kórházba szállították ellátásra. Napközben Ercsiből tűnt el négy 9-12 éves fiú. A gyerekekkel kapcsolatban annyit sikerült megállapítani, hogy délután három óra körül még Érd-felső vasútállomáson látták őket. Végül az érdi járőrök találták meg őket éjjel. Előbb a rendőrkapitányságon helyezték őket biztonságba, majd miután az ercsi járőrök értük mentek, szüleiknek adták át a kis csavargókat – tudatta a szóvivő.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!