Vaskó is aláírt a Vidihez

Székesfehérvár - A Videoton FC labdarúgó-csapatának kedden Győrben tartott edzést Mezey György. A mai tréningen a frissen igazolt Vaskó Tamás még nem vett részt.

Matók János


Csütörtökön elkezdődik a Videoton FC menetelése a labdarúgó Európa Ligában. A fehérvári csapat a Sóstói Stadion gyepszőnyegének a felújítása miatt a győri ETO Parkban fogadja a szlovén NK Maribor együttesét.
A piros-kékek kedden kora délelőtt a győri stadionban gyakoroltak. A tréning után a csapat közös ebéden vett részt, majd mindenki hazatért az otthonába. Amíg az étkezés zajlott, a Sóstói Stadionba megérkezett Hrutka János menedzser, aki a 12-szeres felnőtt válogatott futballistát, Vaskó Tamást kísérte el a Sóstói Stadionba.
Az Újpest FC-től érkező védő és menedzsere id. Horváth Gáborral, Mezey György vezetőedző, egyben sportigazgató asszisztensével,  és Berzi Sándor ügyvezető igazgatóval egyeztetett rövid ideig, majd azt követően aláírta a 3 éves szerződését a Vidihez.
Az érkező Vaskó mellett távozók is voltak a Vidiben. Így a középpályás Kocsis Gábor, aki 5 éve tagja a piros-kék klubnak, de sérülései miatt az utóbbi időszakban az NB II-es csapat keretének volt a tagja. Most egy évig az NB I-ben újonc Siófok csapatában játszik majd kölcsönben. Miként a támadó Sitku Illés, aki az Újpestben folytatja tovább, szintén a következő szezonban. Kérdéses a védő Varga Róbert további sorsa, akit a ZTE szeretne megvásárolni, de csak bagót adna érte...

További részleteket ide kattintva olvashat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!