Móri családi tragédia: kárenyhítés a hozzátartozóknak

Mór - A kisváros önkormányzata és az Igazságügyi Hivatal révén is anyagi segítséghez jutnak a héten elhunyt házaspár hozzátartozói.

Kovalcsik Katalin

A keddi tragédia után - amelyben a férj lelőtte feleségét, majd önmagával is végzett - az Igazságügyi Hivatal megyei munkatársai a törvényben meghatározott feltételek szerint kegyeleti kárenyhítést nyújtottak az áldozat, a megölt asszony hozzátartozóinak, a fiatalkorú gyerekek leendő gyámjának, akik a temetést intézik.  Fenyves Péter, Mór polgármestere lapunknak elmondta, csütörtökön a város is eljuttatta a családhoz azt az összeget, amelyet a polgármesteri hatáskör lehetővé tesz számára. A város vezetője hozzátette, szándékai szerint rendkívüli ülésre hívja össze a tetsület tagjait, hogy döntsenek arról, milyen anyagi segítséget tudnak még nyújtani az áldozat családjának. A halott férj nem móri lakos családjával az egyik helyi képviselő veszi fel a kapcsolatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!