Peres eljárást kezdeményeztek

Budapest - Peres eljárást kezdeményeztek egy a lapunkban megjelent cikksorozat nyomán.

Miskei Anita

Egy, a lapunkban megjelent cikksorozat nyomán kezdeményezték a peres eljárást, melynek során a Fővárosi Bíróság bírója, Istenes Attila tanúként hallgatta meg lapunk munkatársát, J. Mező Évát. Az újságcikkekben a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatójaként a megyében is ismertté vált Iszkra család tevékenységét követte nyomon a tanúvallomást tevő szerző. Ennek egyes részleteire tért ki a bíró az eljárás során.
A pétekenmegtartott első tárgyaláson az alperest ügyvédje képviselte, a felperes sem jelent meg személyesen a Fővárosi Bíróságon. A  felperes védelmét   Szalay Péter ügyvéd képviselte, aki 30 napot kapott arra, hogy a pénteken meghallgatott tanú vallomására írásban a Fővárosi Bíróság felé reagáljon. Az első tárgyalási napon a tanúhoz kérdéseket nem intézett. Istenes Attila bíró a tanú meghallgatását követően a tárgyalást november közepére  halasztotta, akkor várhatóan több tanút is meghallgatnak a cikksorozat nyomán indult ügyben.   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!