Korlátozások, buszterelések a hét végén

Székesfehérvár - A szombati ünnepségek miatt a belvárosban forgalomkorlátozásra és buszterelésre kell felkészülni a közlekedőknek.

Móré Erzsébet

Sőt  már    péntek  délután  hat órától     lezárják    a  Zichy  ligeti  ügyvédsort,  a cégbíróság előtti  parkolót, a Magyar Király  szálló előtti parkolólót,     továbbá a  Marosi Arnold    utca és a  Mátyás király  körút  23-25. szám  előtti parkolóhelyeket.  Ezek  a lezárások    szombaton este  nyolcig  lesznek érvényben.  Emellett  május   8-án, szombaton   14-17 óra  között lezárják a Dózsa Gy. út - Szekfű Gyula utca - Várkörút Mátyás király körúti csomópontot, mert itt tartja tömeges balesetmentési bemutatóját a tűzoltóság, a vöröskereszt, a mentők és a rendőrség.
A tűzoltónap idején buszterelés is lesz az alábbiak szerint 14.50 és 16 óra között. A helyközi járatok közül a Zámoly, Sárkeresztes felé közlekedő járatok útvonala: Autóbuszállomás-Palotai út-Mészöly G. utca-Liget sor-Bregyó köz-Vendel utca. A járatok nem érintik a III. Béla király téri megállóhelyet.
A Pátka és Lovasberény felé járó buszok terelőútvonala: Autóbuszállomás-Budai út- Várkörút-Rákóczi út-Május 1. út-Berényi út. A helyi járatok közül a terelés érinti a 17-est, a 26-ost, a 26 A-t, a 38-ast, továbbá a 33-ast és a 34-est. Az érintett járatok a terelőutakon lévő valamennyi megállóban megállnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!