Késsel támadtak - hasba szúrta élettársát egy nő

Szerda éjjel három Fejér megyei településről jeleztek a mentők szurkálást. Mindhárom esetben egy háztartásban élőknél telt be a pohár...

feol.hu

Enyingen egy 42 éves nő sebesítette meg élettársát, hastájékon szúrta meg 39 éves párját, akit súlyos sérüléssel szállítottak kórházba. A város rendőrei előtt nem ismeretlen a vehemens pár: életmódjukat erősen meghatározza az ital, sorozatosak náluk a veszekedések. Az elmúlt évek alatt több tucat rendőri intézkedés történt náluk. A nőt most a lakásból állították elő, súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt indult vele szemben eljárás.

Martonvásáron sem telt nyugodtan az éjszaka egy család számára: egy édesanya és három fia fogadta a mentősöket, illetve az általuk helyszínre kért járőröket. Az asszony férjével keveredett szóváltásba. A férj egy késsel szúrt felé, de a nő a maga elé tartott kezével hárította a támadást. A karján így is megsérült, a szúrás vénát ért. Kórházba szállították, időközben a férj hazatért, így otthonában fogták el a rendőrök. A súlyos testi sértés kísérlet körülményeit tovább vizsgálják a gárdonyi nyomozók.

Mezőszilason a rendőrség eddigi adatai szerint egy 63 éves férfi gyanúsítható azzal, hogy a velük egy háztartásban élő 58 éves férfit szíven szúrta lakása étkezőjében. A húsz centis késsel szerencsére mindössze könnyű sérülést okozott a sértettnek. Gyanítható, hogy a kialakult konfliktus ily módon történt rendezésében itt is közrejátszott az aznap elfogyasztott alkohol. Emberölés bűntett kísérlet miatt a főkapitányság nyomozói folytatják az eljárást.

Bodajkon ugyancsak családi konfliktushelyzet vezetett tettlegességhez. Itt szerencsére nem került elő kés, azonban a sértett súlyosan sérült. A megállapítás szerint a 44 éves családfő a kialakult helyzetben fellökte sógornőjét, aki frissen műtött vállát beütötte. A férfi a nő segítségére siető 16 éves fiát pedig felpofozta. A bántalmazót előállították a járőrök, a nyomozók eljárást indítottak vele szemben, gyanúsítottként hallgatták ki.   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!