Huszonnégyezer forint a semmiért! Csaló a lakásban

FMH – Egy férfi redőnyszerelést vállalt Székesfehérváron egy hölgy lakásában, aki a munkát kifizette, ám a szerelés elmaradt

feol.hu

Egy nő feljelentése alapján indult csalás miatt büntetőeljárás a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon. Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta: Sz.N. redőnyszerelési munkát vállalt egy fehérvári hölgy lakásában. A munkák ellenértékeként átvette a 24.000 forintot, de a redőnyöket nem szerelte fel.
A fehérvári nyomozóknak információjuk van arról, hogy a férfi több embert is becsapott ezzel a módszerrel a fehérvári Palotavárosban, ám eddig csak az említett sértett jelentkezett.
A rendőrség kéri, hogy akit hasonló módszerrel károsítottak meg, és ez idáig ez ügyben még nem tett feljelentést, az jelentkezzen a 22/541-600/22-46-os melléken a fehérvári nyomozóknál, vagy hívja a 107-es és a 112-es segélyhívók bármelyikét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!