Gumifalnak ütközött egy gokartos fiú, három néző megsérült

FMH - Holland fasoron lévő parkolóban felállított gokart pályán történt baleset vasárnap kora délután. Egy kilenc éves kisfiú kanyarban gumifalnak ütközött. A gumifal mögött szabálytalanul várakozók közül a maga előtt toló gumifal három nézőt sodort el

feol.hu

Fél kettő előtt néhány perccel bekövetkezett balesetről értesítették a rendőrséget a Holland fasorról. Az egyik parkolóban felállított, közforgalom elől elzárt, vegyes korosztályú gokart pályán történt a baleset. Egy kilencéves várpalotai fiú az elindulást követő első kanyarban túl gyorsan ment, aminek következtében a pálya szélét szegélyező gumifalnak ütközött. Az ütközés következtében a gumifalat maga előtt tolva a gumifal mögött szabálytalanul várakozó két nőt és egy férfit elsodorta, majd a gokart a parkoló útpadkájának ütközve állt meg. A baleset következtében az egyik néző nyolc napon belül gyógyuló koponyazúzódást, egy másik szintén nyolc napon belül gyógyuló csukló és könyökzúzódást szenvedett. A harmadik személyt arccsonttöréssel szállították kórházba - közöltea Fejér megyei Rendőr - főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!