Kigyulladt a Skála!

Székesfehérvár - Nem mindennapi látvány fogadta a Skála fele sétálgatókat ma délután: a Skála-felirat egy része lángba borult. Szerencsére a tűz nem terjedt tovább.

feol.hu

Lángra kapott a fehérvári Skála áruház felirata, annak is "á"-betűje hétfőn délután. A lezuhanó daraboktól aztán a kirakatokat árnyékoló ponyva is begyulladt. Néhány perc elteltével az áruházban levő könyvesbolt munkatársa, Kaufer Tamás rohant ki egy poroltóval a boltból, és oltotta el a lángoló ponyvát és a földön szétszóródó darabokat. A Skála feliratot már a kiérkező tűzoltók kezdték oltani. Személyi sérülés nem történt.
Kerényi-Horváth Erzsébet, a fehérvári Skála igazgatója elmondta, rövidzárlat okozta a tüzet. Hozzátette: szerencsére a lángok nem terjedtek át  a belső térbe, a tűzoltók is nagyon gyorsan kiérkeztek, így az épületet nem kellett lezárni. Megtudtuk, korábban a tűzoltók többször is gyakorlatoztak a bevásárlóközpontnál, most élesben kellett beavatkozniuk.

Az egyik betű kiégett, a tűz nem terjedt tovább
Fotó: Koppán Viktor Dávid

A tűz nem okozott riadalmat a vásárlókban, járókelőkben, sokan látványosságként tekintettek az eseményekre, s telefonjaikkal fotózták a történteket. Vélhetően a tűzoltóknak is az egyik járókelő szólhatott a tűzről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!